Skal du giftes? 

Vi er stedet hvor du finder din drømmekjole i eksklusive omgivelser og får en service ud over det sædvanlige. 

 

Kære brud. Stort tillykke med at du skal giftes. Et bryllup er en af de største begivenheder i en kvindes liv. Mange har, siden de var små, drømt om hvordan deres brudekjole skulle se ud. Det er netop den detalje, der er med til at skabe den perfekte drømmekjole. 

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde drømmekjolen, og vores fornemste opgave er at finde den brudekjole, du ikke kan leve uden.

Vi er stedet, hvor kjolerne, omgivelserne og servicen er ud over det sædvanlige. Vi har mange eksklusive og unikke brudekjoler, der er nøje udvalgt indenfor hver stilart. Vi har hundredvis af brudekjoler i vores eksklusive showroom.   

Uanset kropstype eller facon, kan vi hjælpe dig med at finde drømmekjolen. Vi gør en dyd ud af, at du får en tryg oplevelse gennem hele forløbet. Fra du kommer ind ad døren hos os, til du går op ad kirkegulvet, skal du føle dig tryg i vores hænder. Vi har over 30 års erfaring indenfor mode- og brudebranchen.

Du får tildelt din egen ekspedient, hvor I sammen skal finde drømmekjolen. Du bliver rådgivet og vejledt ud fra dine ønsker og drømme. Voreseksklusive prøverum er private, så det vil kun være dig, ekspedienten og dit følge, der vil være til stede. Vi går op i, at det bliver en privat og tryg oplevelse for digsom brud. Søstrene Skårup er stedet, hvor du får tiden, den rette service og personlig vejledning.

Vi har kun åbent ved tidsbestilling, det har vi gjort for, at kan udøve den bedste service og respekt for jeres tid. For os er det vigtigt, at du får vores fuldeopmærksomhed, og derfor kan vi give dig den service, en brud fortjener.

For os er det vigtigt, at du føler, vi er med hele vejen. Vi skal være sikre på, at du er tilfreds med slutresultatet. Derfor har vi vores eget skrædderi, hvor de dygtigste skræddere tilretter og tilfører det sidste, for at det bliver din drømmekjole.

 

Læs vores anmeldelser fra vores tidligere brude om deres forløb ved os på vores facebook side. Så kan du blive klogere på, om vi er stedet for dig.

 

Vi er stedet, hvor magien opstår, og hvor du finder din drømmebrudekjole.

Følg med på vores Instagram- og Facebookprofil ”Søstrene Skårup”.
Her kan du få inspiration, samt følge med i spændende nyheder og få diverse informationer.

 

Nedenfor ses et lille udvalg af vores store sortimentet af flere hundrede brudekjoler fra Demetrios, Cosmobella og Oreasposa. 

Tidsbestilling


Ønsker du at bestille tid til prøvning af brudekjoler kontakt os
da venligst pr. telefon eller lad os ringe dig op.

Bestil tid
FIND INSPIRATION

@sostreneskaarup