Find din drømmekjole her 

Det magiske øjeblik hvor din brudekjole findes, det sker i trygge hænder hos os 

Øjeblikket når du finder drømmekjolen er magisk. Et øjeblik som vi ønsker at dele med dig. Vi er stedet, hvor du finder drømmekjolen til den store dag.

Hvis du er på udkig efter en brudekjole til dit drømmebryllup, så er du havnet det rette sted.

Vi er en familieejet virksomhed, som har fundet den perfekte brudekjole til brude de sidste 30 år - og nu er det din tur. Hos os finder du din drømmekjole i eksklusive omgivelser, og får en service ud over det sædvanlige. Det som gør os særligt unikke, er vores høje serviceniveau, personlige vejledning og den tid vi lægger i hver enkelt kunde.

For os er det vigtigt, at du føler dig unik og får den fulde opmærksomhed - det er nemlig din store dag, og alt skal være perfekt.

Du som brud er midtpunktet under hele processen

Når du booker en brudekjole prøvning her, får du tilknyttet din egen personlige brudestylist, hvor I sammen skal finde drømmekjolen. Du bliver rådgivet og vejledt ud fra dine ønsker og drømme samtidig med, at du får tildelt dit eget private, eksklusive prøverum. For at kunne fokusere 100% på den enkelte og yde den bedste service, er butikken kun åbent efter aftale.

Vi går op i, at det bliver en privat og tryg oplevelse for dig som brud. Søstrene Skårup er stedet, hvor du får tiden, den rette service og personlig vejledning. Vi ser det som den fornemste opgave at finde brudekjolen, som fuldender dit drømmebryllup. 

Vi lytter altid til dine ønsker og behov, inden vi begiver os ud i processen. Uanset din kropstype eller facon, kan vi hjælpe dig med at finde din drømmebrudekjole. Vi gør en dyd ud af, at du får en tryg oplevelse gennem hele forløbet. Fra du kommer ind ad døren hos os, til du går op ad kirkegulvet, skal du føle dig tryg i vores hænder. 

Bestil tid

Ønsker du at finde drømmekjolen hos os, kræver det tidsbestilling. Derfor bedes du ringe om en tid på 97 93 49 77 eller udfylde nedenstående formular - så kontakter vi dig snarest. Vi garanterer et stort udvalg, eget prøverum og professionel betjening.

Nedenfor ses et lille udvalg af vores store sortimentet af flere hundrede brudekjoler fra Demetrios, Cosmobella og Oreasposa.

Eksklusive brudekjoler for enhver smag

Hos Søstrene Skårup finder du et stort sortiment af nøje udvalgte unikke og eksklusive designer brudekjoler fra forskellige mærker. Vi håndplukker hver enkelt kjole, og sørger altid for, at vi har alle stilarter på lager, for at kunne imødekomme forskellige behov og præferencer. Derfor kan vi roligt sige, at du helt sikkert finder et brudekjole design, som falder i din smag, herunder faconsyet kjoler, prinsessekjoler og kjoler med blonder. 

Det er en stor beslutning at vælge drømmekjolen, og derfor er vi med dig hele vejen. Med over 30 års erfaring indenfor mode- og brudebranchen ved vi, hvad der rører sig i branchen.

For at imødekomme flest muligt fører vi brudekjoler i størrelse 32 til 56. 

Prismæssigt ligger vores eksklusive brudekjoler fra ca. 7000 kr. - 35.000 kr.

Vi er hele køreturen værd

Du behøver ikke lede længe efter smukke brudekjoler i Danmark. Vi har kunder fra hele landet, og får tit at vide, at vi er hele køreturen værd. Turen til Thy tager ca. 4 timer fra Sjælland.


Læs mere om hvad tidligere brude fortæller om deres oplevelse med Søstrene Skårup på vores Facebookside.

Tidsbestilling


Ønsker du at finde drømmekjolen hos os, kræver det tidsbestilling. Derfor bedes du ringe om en tid på 97 93 49 77 eller udfyld nedenstående formular så kontakter vi dig i snarest. Vi garantere et stort udvalg og professionelt betjening.

FIND INSPIRATION

@sostreneskaarup