Elegante og klassiske kjoler fra OreaSposa

Brudekjoler fra OreaSposa er essensen af formidabelt håndværk, en sans for detaljer og en forkærlighed for det klassiske brudelook. 

Hvis du drømmer om at afgive dit “ja” i en sofistikeret og elegant kjole, bør valget falde på OreaSposa brudekjole.Traditionelle brudekjoler behøver ikke være kedelige. Dette er Oreasposa beviset på. Så snart du ifører dig en af de sofistikerede kjoler, vil du stråle på din store dag, så snart du går ned af kirkegulvet.

Det er det internationale og verdenskendte brand Demetrios, som står bag kollektionerne fra OreaSposa. Det som kendetegner kjolerne er, at de er designet med inspiration fra de gamle brudetraditioner - dette er dog ikke ensbetydende med, at du ikke finder pompøse tylkjoler eller kjoler med perler, sten og lignende. De kompromisløse brudekjoler fra OreaSposa opfylder enhver drøm om at blive gift i en klassisk og elegant kjole.

Gamle traditioner flettes sammen med nye tendenser

En stor del af kollektionen bærer præg af kjoler i “A” snit , hvilket betyder, at kjolens skørt starter ved hoften og bredes ud. Brudekjolens øverste del bærer især præg af et sofistikeret udtryk bestående af enten blonder, sten eller flotte udskæringer.

Brudekjolerne fra Oreasposa fås med eller uden stropper, elegante og dybe udskæringer - både i ryggen og ved buste. Hvis du er til det mere simple, findes der også mange modeller med et klassisk snit. Uanset om du ønsker en figursyet kjole, som fremhæver de flotte kvindelige former, eller en mere elegant og enkel model, finder du med garanti en kjole, som falder i din smag.

Som forhandler af OreaSposa kan vi med garanti sige, at brandet ikke går på kompromis med materialevalget. Du kan tydeligt opleve forskellen, når du ifører dig en stilren OreaSposa brudekjole.

OreaSposa brudekjolerne fås i størrelse 32 - 56.

Hos Søstrene Skårup vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde drømmekjolen fra OreaSposa. For at give dig en oplevelse udover det sædvanlige, skal du ringe ind til butikken og bestille tid, eller bestille en brudekjoleprøvning ved at klikke her.

Bestil tid

Ønsker du at finde drømmekjolen hos os, kræver det tidsbestilling. Derfor bedes du ringe om en tid på 97 93 49 77 eller udfylde nedenstående formular - så kontakter vi dig snarest. Vi garanterer et stort udvalg, eget prøverum og professionel betjening.

Tidsbestilling


Ønsker du at finde drømmekjolen hos os, kræver det tidsbestilling. Derfor bedes du ringe om en tid på 97 93 49 77 eller udfyld nedenstående formular så kontakter vi dig i snarest. Vi garantere et stort udvalg og professionelt betjening.

FIND INSPIRATION

@sostreneskaarup