Måske har du altid gået med en drøm eller forestilling om, hvordan din brudekjole skal se ud - en drøm som du har haft, lige siden du var lille. At finde drømmekjolen til brylluppet er en proces, som tager tid, og det er her Søstrene Skårup, kommer ind i billedet. Vi er nemlig stedet, hvor du finder din drømmekjole. 

Det er vores fornemste opgave at finde en unik kjole, som afspejler din personlighed, så du føler dig som den smukkeste brud på din store dag.

Hvordan foregår brudekjole prøvning hos Søstrene Skårup?

Når du bestiller tid til brudekjole prøvning, afsætter vi altid god tid af. Det sidste vi ønsker, er en begrænsning på tiden. Vi gør din prøvning personlig - det er dig som er i fokus, og vi lytter til dine ønsker og behov.

Under prøvningen starter vi med at kortlægge din overordnede stil og forventninger. Måske har du allerede en række præferencer om, hvordan din kjole skal se ud - ellers hjælper vi dig godt på vej.

For os er det vigtigt, at du ikke føler noget pres. At finde den perfekte kjole tager tid, og vi lægger stor vægt på at være ærlige gennem hele forløbet.

For at kunne give dig en unik og personlig oplevelse, har vi kun åbent efter aftale. Ring på tlf 97934977 eller udfyld formularen herunder - så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Mangler du inspiration til flotte, eksklusive brudekjoler? Så se her.

Læs mere om hvad tidligere brude fortæller om deres oplevelse med Søstrene Skårup på vores Facebookside.

Tidsbestilling


Ønsker du at finde drømmekjolen hos os, kræver det tidsbestilling. Derfor bedes du ringe om en tid på 97 93 49 77 eller udfyld nedenstående formular så kontakter vi dig i snarest. Vi garantere et stort udvalg og professionelt betjening.

FIND INSPIRATION

@sostreneskaarup