Prøverummet er en vigtig del af hele oplevelsen, når du prøver brudekjoler eller konfirmationskjoler hos Søstrene Skårup. Du får tildelt dit eget private prøveområde, hvor du helt uforstyrret kan prøve kjoler i ro og mag sammen med din personlige kjolestylist.

Så snart du træder ind i et af vores eksklusive prøverum, vil du straks bemærke de store spejle og den gode belysning, som ledsages af en stor chesterfield sofa i hjørnet med god plads til dit følge.

Elegante detaljer så langt øjet rækker

Prøverummene er indrettet elegant med lysekroner i loftet, spejlblanke gulve og store gulvlange gardiner, som giver dig privatliv, så snart de trækkes for. Du vil hurtigt bemærke den røde tråd, som binder den eksklusive stil sammen, og får dig til at føle som noget særligt.

Midt i rummet finder du podiet, som er den perfekte placering til at beundre dig, når du prøver de smukke brudekjoler. Drej rundt om dig selv, og se dig selv fra alle vinkler, mens dit følge tager billeder af dig, så du har minder om den dag, hvor du fandt din smukke brudekjole.

Tidsbestilling


Ønsker du at finde drømmekjolen hos os, kræver det tidsbestilling. Derfor bedes du ringe om en tid på 97 93 49 77 eller udfyld nedenstående formular så kontakter vi dig i snarest. Vi garantere et stort udvalg og professionelt betjening.

FIND INSPIRATION

@sostreneskaarup