Eksklusive konfirmationskjoler fra danske Brudedesign 

Som kommende konfirmand er kjolen en vigtig del af den længe ventede dag. Hos Søstrene Skårup finder du Danmarks flotteste og mest stilrene konfirmationskjoler fra det danske brand Brudedesign, som er et eksklusivt mærke inden for konfirmationskjoler. 

Brudedesign designer de smukkeste kjoler, og vi er særligt udvalgt til at være en af få Brudedesign forhandlere i hele landet, som tilbyder vores kommende konfirmander et brand og design, der får dem til at skille sig ud på deres store dag.

Vi sætter dig altid i centrum

Foruden de smukke og unikke konfirmationskjoler får hver enkelt kommende konfirmand en service udover det sædvanlige. 

Så snart du træder ind i vores eksklusive butik, bliver du budt velkommen af vores imødekommende stylister, der brænder for kjolebranchen og et højt serviceniveau. Som konfirmand betyder du meget for os, og derfor tilbyder vi, at du får dit helt eget prøveområde og stylist, hvis fulde opmærksomhed rettes mod dig i al den tid, du har brug for.

Hos Søstrene Skårup er du med under hele processen, når vi i fællesskab finder frem til den kjole, du skal konfirmeres i. Vi finder det naturligt, at lytte til dine ønsker og behov, og sørger altid for, at du føler dig som den vigtigste person i rummet. Hos os skal du føle dig tryg, og derfor er du altid velkommen til at stille alle de spørgsmål, som falder dig ind. Vores kunder kommer fra hele Jylland og Fyn, og vi får ofte at vide, at vi er hele køreturen værd.

Dansk design når det er bedst

Brudedesigns vision er at skabe en helt perfekt kjole til en helt uforglemmelig dag. Så snart du forlader bilen og træder ind i kirken, skal du have lov til at føle dig som den smukkeste pige på jorden. Det er din store dag, og du har al ret til at skinne og få den fulde opmærksomhed.

Alle kjoler designes med omhu, hvor ingen detaljer er overladt til tilfældighederne. Elegance, stilfuldhed, charme og originalitet er nøgleordene for Brudedesigns kjoler, som leverer unikke designs med en perfekt pasform. 

Brandet stiller høje forventninger til producenten. Derfor bliver alle kjoler designet og syet i Danmark, hvilket er din garanti for et eksklusivt produkt i allerhøjeste kvalitet.

Bestil tid

Ønsker du at finde drømmekjolen hos os, kræver det tidsbestilling. Derfor bedes du ringe om en tid på 97 93 49 77 eller udfylde nedenstående formular - så kontakter vi dig snarest. Vi garanterer et stort udvalg, eget prøverum og professionel betjening.

Brudedesignpr›Ve 8659
Brudedesignpr›Ve 7102
Brudedesignpr›Ve 9360 2
Brudedesign Prøve 7053 (2)

Brudedesign omfavner alle stilarter

Konfirmationskjoler fra Brudedesign er ved første øjekast kendetegnet ved deres specielle udtryk, sans for detaljer og fantastiske håndværk - de er i en klasse for sig. Foruden de traditionelle, klassiske og elegante snit, finder du designs inden for alle stilarter.

Konfirmationskjolerne er syet i den højeste stofkvalitet, og hver enkelt lille unikke detalje er gennemtænkt og designet med omhu. Alle kjoler fås fra størrelse 34 til 46.

Brudedesigns mix-koncept

Hvert år lanceres nye kollektioner, og som en af landets få Brudedesign forhandlere, har du mulighed for at prøve dem i en fysisk butik. Kjolerne SKAL nemlig opleves og prøves på. Brudedesign har lanceret deres mix-koncept, som går ud på, at du har mulighed for at få ændret detaljerne på din konfirmationskjole, hvis du ønsker et anderledes udtryk. Du kan selv bestemme ærmelængden, hvordan rygudskæringen skal se ud, eller hvilken type underskørt kjolen skal have.

Fuldend looket med accessories

Selvom konfirmationskjolerne fra Brudedesign er smukke i sig selv, kan du nemt sætte dit eget personlige præg med accessories. Det kan f.eks. være smykker eller hårpynt. Vi sælger desuden indershorts, hårpynt og bh’er, der er specialdesignet til Brudedesigns kjoler.

Tidsbestilling


Ønsker du at finde drømmekjolen hos os, kræver det tidsbestilling. Derfor bedes du ringe om en tid på 97 93 49 77 eller udfyld nedenstående formular så kontakter vi dig i snarest. Vi garantere et stort udvalg og professionelt betjening.

FIND INSPIRATION

@sostreneskaarup