Persondatapolitik hos Søstrene Skårup v/Susanne Skårup


Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Søstrene Skårup v/Susanne Skårup.
Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.
Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.


Oplysninger vi indsamler


Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på vores Hjemmeside.
Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, telefonnummer.
Søstrene Skårup v/Susanne Skårup indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:
- Besøger vores hjemmeside
- Tilmelder dig vores nyhedsbrev
- Anmelder vores hjemmeside
- Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback


Den dataansvarlige


Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på https://sostreneskaarup.dk/ er Søstrene Skårup v/Susanne Skårup, Hovedgaden 69, 7752 Snedsted, E-mail sostreneskaarup@youmail.dk Cvr nr. 42424439


Behandlingsgrundlag og formål


Dine almindelige kontaktoplysninger som navn indhenter vi for at kunne sende. Dig tilbud og Information. Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Tv-overvågning I Butikken


Vi foretager Optagelserne i Butikken Dette betyder, at vi kan se, hvem der kommer ind af vores indgangsdøren Optagelserne bliver lagret, De lagrede optagelser gemmes kun i 30 dage, og det er alene vores it-afdeling, der kan tilgå optagelsen. Ved mistanke om strafbare forhold, kan optagelser blive videregivet til politiet eller andre aktører i henhold til den til enhver tid gældende lovgivning om TV-overvågning.


Andre modtagere af personoplysninger


Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.
Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden Facebook Google Instagram.
Vi har vores hjemmeside hos Curanet , som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Curanets datacentre.
Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.
Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.


Dine rettigheder


Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata
Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse sostreneskaarup@youmail.dk.

 

Klagevejledning til Datatilsynet

Du har dog også altid ret til at klage over vores behandling og opbevaring af personoplysninger til Datatilsynet. Datatilsynets kontaktoplysninger fremgår af www.datatilsynet.dk.

Sidst opdateret Dec 2021

Tidsbestilling


Ønsker du at bestille tid til prøvning af brudekjoler kontakt os
da venligst pr. telefon eller lad os ringe dig op.

Bestil tid
FIND INSPIRATION

@sostreneskaarup