Øjeblikket hvor du får drømmekjolen på er magisk

Som kommende konfirmand er der meget at se til. Et af de helt store øjeblikke, er at finde den perfekte konfirmationskjole. 

Det er en stor dag at blive konfirmeret, og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du føler dig tilpas i din kjole. Og det er her, Søstrene Skårup kan hjælpe dig. Vi har nemlig mange smukke og eksklusive konfirmationskjoler at vælge imellem til din store dag - og fik vi nævnt, at det selvfølgelig er landets smukkeste kjoler?

Hos Søstrene Skårup kan du allerede nu booke tid til en personlig konfirmationskjole prøvning i trygge, eksklusive omgivelser. 

Vi ser det som den fornemste opgave at finde en unik kjole, som får dig til at føle, som den smukkeste pige i verden.

Sådan foregår kjole prøvning hos Søstrene Skårup

For os er det vigtigt, at du føler dig i trygge hænder. Derfor får du altid personlig vejledning og rådgivning af den samme stylist. 

For at give dig den fulde opmærksomhed afsætter vi altid god tid af til kjoleprøvning. Du får desuden tildelt dit eget private, eksklusive prøverum, hvor du sammen med stylisten finder frem til kjolen, som lever op til dine ønsker og drømme.

Tryghed og tillid står højt på listen over vores kerneværdier. Værdier som tydeligt kommer til udtryk, så snart vi samarbejder om at finde en konfirmationskjole, der opfylder dine behov

For at kunne give dig en unik oplevelse, holder vi kun åbent efter aftale. Book tid til kjoleprøvning ved at ringe på 97934977 eller udfylde formularen forneden. Så kontakter vi dig snarest.

Mangler du inspiration til smukke konfirmationskjoler? Så se mere her. 

Følg gerne med på vores Instagram-profil, Sostreneskaarup_konfirmation, hvor vi deler alt omkring fine konfirmationskjoler, accessories, spændende nyheder og inspiration til din store dag.

Tidsbestilling


Ønsker du at finde drømmekjolen hos os, kræver det tidsbestilling. Derfor bedes du ringe om en tid på 97 93 49 77 eller udfyld nedenstående formular så kontakter vi dig i snarest. Vi garantere et stort udvalg og professionelt betjening.

FIND INSPIRATION

@sostreneskaarup