En bryllupsbutik ud over det sædvanlige i Thy


Et bryllup er en af de største dage i en kvindes liv. Mange har, siden de var små, drømt om hvordan deres brudekjole skulle se ud. Det er netop den detalje, der er med til at skabe det perfekte drømmebryllup. Hos Søstrene Skårup har vi tiden, det smukkeste udvalg samt omgivelser, der er ud over det sædvanlige.

Vi lader drømmen blive til virkelighed, ikke kun én dag, men resten af livet.

Hos Søstrene Skårup kan du forvente, at tillid og ærlighed er vigtigere end drømme. Vi gør meget ud af, at kjolen skal passe til din personlighed og ikke omvendt. Du skal bære kjolen, kjolen skal ikke bære dig.

Vi sælger ikke kun en brudekjole for at sælge – vi gør det med hjertet.

Ligesom kjolen, skal oplevelsen også være perfekt – i vores unikke butikslokale skaber vi sammen et minde, du aldrig vil glemme.

Inden den store dag hjælper vores skrædderi dig med at sikre, at kjolen sidder helt perfekt. Hos Søstrene Skårup gør vi ikke noget halvt - vi hjælper og guider dig hele vejen.

OM os

Hos Søstrene Skårup
gør vi ikke noget halvt


Et bryllup er en af de største dage i en kvindes liv. Mange har, siden de var små, drømt om
hvordan deres brudekjole skulle se ud.

Det er netop den detalje, der er med til at skabe det perfekte drømmebryllup. Hos Søstrene Skårup har vi tiden, det smukkeste udvalg samt omgivelser, der er ud over det sædvanlige.

Signatur

Samantha Gades Ermkz9xvhdu Unsplash

Tidsbestilling


Ønsker du at bestille tid til prøvning af brudekjoler kontakt os
da venligst pr. telefon eller lad os ringe dig op.

Bestil tid
FIND INSPIRATION

@sostreneskaarup