Kontakt os her på siden

Ønsker du at finde drømmekjolen hos Søstrene Skårup, er det nødvendigt med tidsbestilling. For at kunne give dig den fulde opmærksomhed, har vi kun valgt at have åbent efter aftale. At finde drømmekjolen er noget som tager tid, og vi ønsker at afsætte ordentlig tid, så du er garanteret en professionel betjening uden afbrydelser.

For at bestille tid til kjoleprøvning skal du enten ringe på 97 93 49 77 eller udfylde formularen forneden, hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt.

Så snart vi har fået aftalt en dato til kjoleprøvning, kan du glæde dig til en oplevelse og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Når du prøver kjoler hos Søstrene Skårup får du:

  • Dit eget private eksklusive prøverum med god plads til dig og dit følge
  • Din egen professionelle stylist
  • God tid til at prøve kjoler

Bestil tid


Ønsker du at finde drømmekjolen hos os, kræver det en tidsbestilling. Derfor bedes du ringe om en tid på 97 93 49 77 eller udfylde nedenstående formular - så kontakter vi dig snarest. Vi garanterer et stort udvalg, eget prøverum og professionel betjening.

 

Drømmene er ikke længere væk end i hjertet af Thy

Vi har kunder fra hele landet, og vi får tit at vide, at vi er hele køreturen værd.

Hovedgaden 69
7752 Snedsted

+45 97 93 49 77
sostreneskaarup@youmail.dk

Maps (2)

Tidsbestilling


Ønsker du at finde drømmekjolen hos os, kræver det tidsbestilling. Derfor bedes du ringe om en tid på 97 93 49 77 eller udfyld nedenstående formular så kontakter vi dig i snarest. Vi garantere et stort udvalg og professionelt betjening.

FIND INSPIRATION

@sostreneskaarup