Gå på opdagelse i vores kollektioner af smukke brudekjoler, gallakjoler og konfirmationskjoler fra nogle af de førende brands inden for branchen. Vi har brudekjoler fra anerkendte designere såsom Demetrios, Cosmobella og OreaSposa og smukke konfirmationskjoler fra danske Brudedesign.

Hos Søstrene Skårup finder du kjoler indenfor alle stilarter. Så uanset om du er til elegance og glamour, romantiske eller simple kjoler, har vi drømmekjolen, du skal giftes eller konfirmeres i. Alle vores kjoler er designet til at fremhæve din facon, så du får dig til at føle dig som den smukkeste brud eller konfirmand i verden.

Søstrene Skårup er stedet, hvor dine drømme bliver til virkelighed - ikke kun én dag, men resten af livet. Derfor ser vi det som den fornemste opgave at være med på denne rejse.

Dyk ned i de forskellige brands for at læse mere om deres flotte kollektioner. Husk at bestille tid til kjoleprøvning, da vores butik kun har åbent efter aftale.

Brudekjole brands

Herunder finder du vores eftertragtede brudekjole brands. Vi er meget stolte over at vi kan give dig muligheden for at prøve en brudekjole fra netop disse brands. Læs mere om hvert brand ved at klikke på logoet:

.

Demetrios logo

Cosmobella

Oreaspose

Konfirmationskjole brand

Herunder finder du vores eftertragtede konfirmationskjole brand. Vi er meget stolte over at vi kan give dig muligheden for at prøve en konfirmationskjole fra netop Brudedesign. Læs mere om Brudedesign ved at klikke på logoet:

 

Brudedesign logo

Tidsbestilling


Ønsker du at finde drømmekjolen hos os, kræver det tidsbestilling. Derfor bedes du ringe om en tid på 97 93 49 77 eller udfyld nedenstående formular så kontakter vi dig i snarest. Vi garantere et stort udvalg og professionelt betjening.

FIND INSPIRATION

@sostreneskaarup