At blive konfirmeret er en stor dag i et ungt menneskes liv. Der er mange ting at holde styr på op til konfirmationen. En af dem er at finde den perfekte kjole. Hos Søstrene Skårup har vi gennem mange år hjulpet unge konfirmander med at finde drømmekjolen, så de stråler på den længe ventede dag.

Vi har samlet nogle af de mange udtalelser fra vores tidligere, skønne konfirmandinder, så du kan få et indtryk af, hvorfor du skal give os et besøg, når det kommer til valg af konfirmationskjole.

Vi kan dog løfte sløret for, at vi tager dig i hånden hele vejen og gør alt for, at du føler dig i trygge hænder. Vi giver os altid tid til den enkelte, uanset hvor mange kjoler du ønsker at prøve. Derudover er vores høje service noget helt for sig selv.

Læs med herunder og lad dig inspirere af nogle af de tidligere, skønne konfirmanders oplevelse med Søstrene Skårup.

E54BB75A 9230 4E1F 92C8 D5340EF439C8

Aya Mathiesen har sendt rosende ord og smukke konfirmationsbilleder🤍
Konfirmation: 21/4-24 i Thisted kirke.  

“Havde en fantastisk konfirmation med min smukke kjole. Tak til Søstrene Skårup for en fantastisk service, kunne ikke ønskes bedre. Kan altid kun anbefale jer til andre🤍” 

Valborg Johanne Bagger har sendt rosende ord og smukke konfirmationsbilleder🤍

Konfirmation: 21/4 i Thisted kirke.
“Tusind tak for at hjælpe mig med at finde min kjole!😍 Den var lige mig, Og vækkede en masse positiv opmærksomhed.💕 Jeg vil 100 % anbefale andre og købe kjoler hos jer.👏
099E86A8 E173 4E6B BA86 00CD1AE40A84
IMG 3507

Tamica og Tina Ørum har sendt rosende ord og smukke konfirmationsbilleder🤍 

Konfirmation: 27/4-24 I Vester Hassing kirke. 

“Hej med jer, så er Tamica blevet konfirmeret og hun strålede i sin smukke kjole fra jer❤️ Tamica og jeg vil gerne sige tak for den BEDSTE oplevelse hos jer. Hun følte sig som en prinsesse, elskede at hun fik lov at prøve mange kjoler og så elskede hun jeres podie😄 Hun følte sig helt tryg ved Amanda i prøverummet lige fra start ❤️ Vi anbefaler alle at købe kjolen hos jer❤️ 

Mvh Tamica og Tina Ørum". 

Kaya og Kate Thorhauge har sendt rosende ord og smukke konfirmationsbilleder🤍 Konfirmation: 28/4-24 I Budolfi kirke. 

“Efter at have fanget interesse for et par kjoler på hjemmesiden (særligt en), bestilte vi tid og satte kursen mod Thy. Vi blev mødt med åbne arme og en service man skal lede længe efter. Utallige kjoler og sammensætninger blev afprøvet, indtil valget faldt på en overdel fra en kjole og underdel fra en anden - den perfekte kjole til en skøn dag.

Serviceniveau samt udvalg af kjoler var bestemt køreturen værd.” 

IMG 3508
5DE09FDE 0611 4567 BFD8 B59079152702

Malou Norlin har sendt rosende ord og smukke konfirmationsbilleder🤍 

Konfirmation: 27/4-24 Hansted kirke. 

“Det var en fantastisk oplevelse at købe kjole hos søstrene Skårup! Kjolerne var fantastisk smukke, og hende der hjalp mig var mega mega sød. Jeg fandt lyn hurtigt drømme kjolen. Kan 110% anbefale!🤍⛪️”

Mille Fahlen har sendt rosende ord og smukke konfirmationsbilleder🤍

“Kære Sanne og Amanda.

Når man træder ind hos jer, føler man sig virkelig velkommen.
Den service I giver, har vi aldrig oplevet før.  

Mille's drøm om at blive "prinsesse for en dag"  startede hos jer, og endte med en fantastisk konfirmationsdag i en fuldstændig vidunderlig og smuk kjole.

Tusind tak for hjælpen. 

De bedste hilsner
Mille, Anette og Gert”

9R4B1281
IMG 3329

Signe Skovsted har sendt rosende ord og smukke konfirmationsbilleder🤍 

Konfirmation: 14/4-24 i Thisted Kirke 

“Det har været en kæmpe fornøjelse at have kjolen på❤️ den sidder præcis som den skal og den er virkelig behagelig at have på😍. Det har været den fedeste dag🤩.

Tusind tak for hjælpen søstrene Skårup, kunne ikke have fundet kjolen uden jer❤️” 

Susan og Vanessa Munk Nørby Eriksen har sendt rosende ord og smukke konfirmationsbilleder🤍
Konfirmation: 5/5-24 i Nors kirke. 

“Hej med jer- vi er så taknemlig for den gode oplevelse og service vi fik hos jer da vanessa skulle vælge kjole. Vores oplevelse hos jer, gjorde at vi og ikke mindst vanessa følte at i havde alt den tid i hele verden der skulle til, for at finde den Fantasktisk kjole som vanessa valgte hos jer❤️ tak for det🙏”. 

IMG 3612
0466

Annette og Malou Sørensen har sendt rosende ord og smukke konfirmationsbilleder🤍
Konfirmation: 27/4-24 i Hansted kirke. 

“Tak for at være med til at gøre hendes dag helt perfekt. Tusind tak for den gode service. Kun varme anbefalinger herfra❤️”. 

 

Foto: Fotograf Suna Borgaard 

Tidsbestilling


Ønsker du at finde drømmekjolen hos os, kræver det tidsbestilling. Derfor bedes du ringe om en tid på 97 93 49 77 eller udfyld nedenstående formular så kontakter vi dig i snarest. Vi garantere et stort udvalg og professionelt betjening.

FIND INSPIRATION

@sostreneskaarup