Overdådige brudekjoler fra Demetrios

Brudekjoler fra Demetrios er i en klasse for sig - de er essensen af eksklusivitet og kvalitet. De smukke brudekjoler oser af en særskilt charme, som får enhver kvinde til at føle sig som den smukkeste brud i verden. Når du investerer i en Demetrios brudekjole, er du garanteret en ekstraordinær og feminin kjole, som gør dig til noget helt særligt på din store dag.

Det er ikke helt uden grund, at Demetrios er en af de mest anerkendte brands inden for brudeverdenen. Det førende internationale brudekjole brand står nemlig bag nogle af de smukkeste kollektioner, som hvert år skiller sig ud fra mængden. Her finder du brudekjoler for enhver smag, uanset om du er til det ekstravagante, glamourøse, klassiske eller helt enkle, men eksklusive, design. Brudekjolerne bærer ofte præg af tyl, blonder og sten, som automatisk leder tanker hen mod dén prinsessedrøm, som mange kvinder har haft siden de var helt små.


Demetrios står bag flere kollektioner, herunder Oreasposa og Cosmobella, som vi også forhandler.

Uimodståelige brudekjoler fra Demetrios

Selvom en stor del af Demetrios brudekjolerne er pompøse, er designet stadig enkelt og sofistikeret. Så snart du ifører dig kjolen, og kigger dig selv i spejlet, er den svær at få ud af hovedet igen. Pasformen er designet til at komplimentere de kvindelige former og sammen med de mange flotte designs og detaljer, finder du helt sikkert en brudekjole, som falder i din smag.

For at opretholde den høje kvalitet, som brudekjolerne fra Demetrios er kendt for, udvælges al materiale med stor omhu. Du finder kjoler i både chiffon, satin, silke, organza og taffeta, som hver især komplimenteres af smukke håndsyede detaljer med enten blonder, sten eller perler. De eksklusive brudekjoler er med sit formidable håndværk gennemtænkt ned til hver enkelt lille detalje og syning.

Demetrios brudekjolerne fås i størrelse 32 - 56.

Hos Søstrene Skårup er vi stolt forhandler af Demetrios brudekjoler. Har du en drøm om at blive gift i en Demetrios brudekjole, skal du ringe til butikken og bestille tid til kjoleprøvning - kjolerne skal og bør ses.

Bestil tid

Ønsker du at finde drømmekjolen hos os, kræver det tidsbestilling. Derfor bedes du ringe om en tid på 97 93 49 77 eller udfylde nedenstående formular - så kontakter vi dig snarest. Vi garanterer et stort udvalg, eget prøverum og professionel betjening.

1250 2
Zbpchkr8
1247 2

Tidsbestilling


Ønsker du at finde drømmekjolen hos os, kræver det tidsbestilling. Derfor bedes du ringe om en tid på 97 93 49 77 eller udfyld nedenstående formular så kontakter vi dig i snarest. Vi garantere et stort udvalg og professionelt betjening.

FIND INSPIRATION

@sostreneskaarup