Kjoler til enhver festlig lejlighed

Leder du efter den smukkeste kjole til at tage på til bryllupsfesten, rund fødselsdag eller en af livets andre store festligheder? Hos Søstrene Skårup finder du her et udsøgt udvalg af gallakjoler fra forskellige designere, heriblandt et stort udvalg af Frank Lyman. 

Uanset om du er bryllupsgæst, brudepige, fødselar eller gæst til en af livets fester, kan vi hjælpe dig med at finde kjolen eller sættet, du drømmer om.

Selvom Søstrene Skårup er kendt for sine smukke brudekjoler, finder du også en afdeling med gallakjoler og selskabskjoler, som opfylder enhver drøm, uanset hvilken stilart du er til. Vi har både gulvlange og korte gallakjoler, lige så vel som de fås med korte og lange ærmer. For os er det vigtigt, at kunne tilbyde et kæmpe udvalg, som rammer enhver smag.

Når du bestiller tid til kjoleprøvning, får du tildelt dit eget private prøverum i eksklusive omgivelser. For os er det særligt vigtigt, at du føler dig i trygge hænder. Derfor tilbyder vi altid 1:1 prøvning, hvilket vil sige, at du får tilknyttet din egen kjolestylist. Sammen finder I frem til den perfekte gallakjole, som får dig til at ligne en million.

Håndplukkede selskabskjoler i høj kvalitet

Vores flotte selskabskjoler er designet i de flotteste materialer med øje for at fremhæve din figur. Vi er med dig hele vejen, og vejleder dig gerne i valg af selskabskjole til festen, hvis du er i tvivl om din stil. Du har typisk gjort dig nogle tanker på forhånd, og disse tager vi selvfølgelig med i jagten på din drømmekjole.

Vi fører vores eksklusive kjoler i forskellige størrelser lige fra 32 - 56.

Find din gallakjole i hjertet af Thy

Hvis du leder efter en butik med gallakjoler, som leverer en service udover det sædvanlige, er familieejede Søstrene Skårup stedet du skal besøge. Selvom vi ligger oppe i det nordvestlige Jylland, har vi kunder fra hele Danmark. Køreturen fra Sjælland er på 4 timer, og vi får ofte at vide, at vi er hele køreturen værd.

Du får meget mere end blot en smuk gallakjole, når du besøger vores butik. Du bliver også mødt med en varme og et serviceniveau i højsædet. Tryghed og tillid står højt på listen over vores kerneværdier. Værdier som tydeligt kommer til udtryk, så snart vi samarbejder om at finde en selskabskjole, der opfylder dine behov. 

For at kunne give dig en unik oplevelse, holder vi kun åbent efter aftale. Book tid til kjoleprøvning ved at ringe på 97934977 eller udfylde formularen forneden - så kontakter vi dig snarest.

Tidsbestilling


Ønsker du at finde drømmekjolen hos os, kræver det tidsbestilling. Derfor bedes du ringe om en tid på 97 93 49 77 eller udfyld nedenstående formular så kontakter vi dig i snarest. Vi garantere et stort udvalg og professionelt betjening.

FIND INSPIRATION

@sostreneskaarup